Skip to content

Swojski pasztet domowy to smak i zdrowie

Korzyści i walory prozdrowotne związane ze spożywaniem pasztetów wynikają przede wszystkim z jakości odżywczej i spożywczej tych produktów. Pasztety produkowane w małej, lokalnej masarni w Zagrodzie Szlędaki to pasztety przygotowywane w zgodzie z tradycyjną, polską recepturą. Aby nasi klienci cieszyli się ich niepowtarzalnym smakiem - a także dobrym zdrowiem i samopoczuciem - nasze produkty tworzymy z największą starannością, dobierając odpowiedniej jakości najszlachetniejsze gatunki mięsa, naturalne przyprawy, aromatyczne marynaty i właściwe sposoby obróbki oraz przechowywania przyrządzanych smakołyków. Wypracowane przez lata doświadczeń metody łączymy ze staropolskimi, znanymi lokalnie, recepturami - uzyskując w ten sposób nietuzinkowe wrażenia smakowe. Ciąg dalszy "Swojski pasztet domowy to smak i zdrowie"